perjantai 17. joulukuuta 2010

Toipilaspäivän pikkuleivät

Olen viettänyt tänään kotipäivää hieman sairastellen. Vointi tuntui kuitenkin riittävän hyvältä pienelle leipomishetkelle.

Maailman parhaista pikkuleivistä on tullut suosikkini, ovat niin helppoja ja nopeita tehdä. Ja makuhan on tietysti superherkullinen! Ohjeen olen napannut jo aikaisemmin Pappilan hätävara kokkaa -blogista. Alkuperäisessä ohjeessa on jauhoina käytetty Jytte-jauhoja, mutta korvasin osan Semperin hienolla jauhoseoksella, kun Jytte-jauhoja ei ollutkaan riittävästi. Makuun se ei juurikaan vaikuttanut, eli hyvältä maistuu edelleen.

Saa nähdä onko iltapäivällä enää pikkuleipiä, kun äiti tulee töistä kotiin, vai jääkö jäljelle vain tuoksu...


1 kommentti:

  1. Oikein ihanaa ja makoisaa joulua!
    Pikaista paranemista, jos tauti vielä vaivaa!

    VastaaPoista